PMKIK - Magyar - Szlovák fórum és B2B - 2023.10.26.

A Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK), a Szlovák Köztársaság Budapesti Nagykövetsége, valamint a SARIO - Szlovák Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség tisztelettel meghívja közös szervezésű, bútoripari, lakberendezési és világítástechnikai témában meghirdetett fórum, bemutató és B2B programjára,

Időpont: 2023. október 26. csütörtök 10.00 – 14.00 óra között

Helyszín: PMKIK konferenciaterme, 2045 Törökbálint, Kazinczy Ferenc u. 124.

A szlovák vállalkozások tevékenységének rövid ismertetése:

  • AGGLU Int. s.r.o.:

Cég képviselője: Jozef Smolka, kereskedelmi igazgató,

elérhetősége: +  421905287642, jozef.smolka@agglu.sk

Az AGGLU Int. s.r.o. a szlovák, cseh és magyar piacon működik. Elsősorban globális vállalatok által gyártott ipari ragasztók forgalmazásával és értékesítésével foglalkozik. Tevékenysége azonban nem csupán terjesztésre és értékesítésre, hanem tanácsadásra és konzultációra is kiterjed.

A vállalkozás olyan üzleti partnereket keres, amelyek termékeik gyártása során ragasztást és ragasztókat használnak.

A cég képviselői beszélnek angolul.

web: https://agglu.sk/hu/

 

  • twd SK s.r.o.

Cég képviselője: Igor Patráš jr., kereskedelmi igazgató,

elérhetősége: +  421 905 522 144, igor.patras@twd.sk

Besztercebányai családi cég, 25 millió eurós évi árbevétellel. Az ügyfelekről a cég több mint 80 alkalmazottja gondoskodik Szlovákiában, Csehországban, Magyarországon és Lengyelországban.

A cég fő tevékenységi köre bútorok és építőiparban használatos vasból készült szerkezeti elemek nagykereskedelme. A cég bútorokat és építőipari alkotóelemeket is készít DTD – ből és más anyagokból napi 10 raklap kapacitással. A központi logisztikai raktár területe több mint 10.000 m2.

Az egyik fő regionális beszállítója olyan márkáknak, mint a Blum, a Siegenia, a Pfleiderer, a Fundermax és a Festool. A teljes márkaportfólió megtalálható a https://www.twd.sk/partneri illetve a: www.twd.sk honlapon.

A cég a bútorgyártás területén, illetve bútorok, építőiparban használatos vasból készült szerkezeti elemek értékesítésével foglalkozó cégek közül keres partnereket.

A cég képviselői beszélnek angolul és magyarul.

 

  • AR group,s.r.o.

Cég képviselői: Ján Závodný kereskedelmi igazgató: +421 908 385 006, email: zavodny@arlistore.com, és Adam Ratulovský tulajdonos: +421 910 320 796, E-mail: ratulovsky@arlistore.com

A cég az ARLI márkájú dizájner és ipari lámpák szlovákiai gyártója. Világítástechnikai projektek készítésével is foglalkoznak, mely igényekhez igazítva irodák, üzlethelyiségek, épületek, ipari csarnokok megvilágítására gyártanak lámpákat. A Szlovákiában ismert és jónevű cég hazai technológia alapján gyártja termékeit.  

web: www.arlistore.com

A cég Magyarországon működő építőipari, villanyszereléssel foglalkozó, valamint tervező és építő cégekkel kíván kialakítani üzleti kapcsolatot/partnerséget. A cég képviselői beszélnek angolul.

 

 

  • XENEX design s.r.o.

Cég képviselője: Deon Linde, üzletfejlesztési menedzser, +  421 911 000 000, d.linde@xenexdesign.com,

Szlovák tervező és kivitelező cég, több mint 16 éve foglalkoznak belsőépítészeti (a tervezéstől a kivitelezésig) projektek megvalósításával. Szállodák, vállalati irodák és egyéb kereskedelmi és magánszemélyek ingatlanjainak a felújítására szakosodtak. Szolgáltatásukhoz tartozóan, az adott projekt keretén belül, az igénynek megfelelően, egyedi tervezésű bútorokat is terveznek és gyártanak, többek között az egyedi tervezésű Gardenzio kültéri konyhabútorokat/konyhákat is.

A cég Magyarországon építőipari és belsőépítészeti cégekkel kíván kialakítani üzleti kapcsolatot/partnerséget.

web: www.xenexdesign.com

A cég képviselői beszélnek angolul.

 

  • Decodom spol s.r.o.

Cég képviselői: Marek Ašverus, nagykereskedelmi igazgató és Michael Hjemgard, igazgató - vezérigazgató 

A DECODOM cég Szlovákia egyik leghíresebb bútorgyártója. A cég székhelye Topoľčany, a fővárostól körülbelül 100 km-re, Bécstől pedig körülbelül 160 km-re található. A Decodom egy modern és dinamikus, nagyüzemi gyártásra szakosodott magánvállalkozás, amely rugalmasan reagál a bútoripar legújabb trendjeire, a piaci igényekre. Laminált bútorokat gyártanak. Szakterületük az MDF vákuum-sajtolt frontok gyártása. A gyártáshoz melamint - forgácslapot használnak. Termékeik megfelelnek a szigorú EU-s környezetvédelmi, biztonsági és minőségi szabványoknak. Sok éves tapasztalatuknak köszönhetően a Decodom tökéletesen elsajátította az EU-n belüli működés minden (értékesítési, termelési, üzleti és logisztikai) oldalát.

Gyártásukban elsősorban a következő termékek dominálnak:

• Nappalikba való bútorok/falak – összeszerelve vagy részekben/alapelemekre     

szétszedve

• Előszoba bútorok – összeszerelve vagy részekben/alapelemekre szétszedve

• Polcok, rakodóterek – részekben/alapelemekre szétszedve

• Komódok – részekben/alapelemekre szétszedve

• Konyhai bútorok

• Önálló szekrények, kredencek gyártása

A cég olyan üzleti partnereket keres, melyek konyhai, fürdőszobai és nappaliban használatos bútorok vásárlásával, viszonteladásával, forgalmazásával foglalkoznak.

​Weboldaluk: www.decodom.sk

A cég képviselői csak angolul beszélnek.

 

  • NESIA trade s.r.o.

    Cég képviselője Miroslav Hudák, igazgató

    A 2009-ben alapított családi vállalkozás azzal a merész ambícióval létesült, hogy időtálló, a legmagasabb színvonalú designnal rendelkező bútorokat készítsen, gyártson és értékesítsen. Első termékei között egyedi gyártású kanapék és ágyak szerepeltek, amelyeknek gyártását több éves gyakorlat során tökéletesítette. A megrendelők bővülő igényeivel párhuzamosan a cég fokozatosan elkezdett az asztalos bútorok készítésével foglalkozni és bővítette belsőépítészeti kínálatát is. Ennek eredményeként kis családi vállalkozásból professzionálisan működő céggé nőtték ki magukat. Szakembergárdájával ügyfelei-megrendelői bármilyen kérését teljesíteni képesek. Az évek során a cég biztos pozíciót épített ki az egyedi bútorok értékesítésének piacán, éttermek, bárok, szállodák és magánszemélyek számára készített megrendeléssel a hátuk mögött. 

    A vállalkozás üzleti kapcsolatra törekszik bútor bemutatótermekkel, bútorboltokkal, viszonteladásban érdekelt nagykereskedőkkel és kiskereskedőkkel, valamint szállodákkal, éttermeket és bárokat üzemeltető cégekkel és magánszemélyekkel.

    Weboldal: www.nesia.sk

    A cég képviselői beszélnek angolul.

A RENDEZVÉNY ELMARAD!

Kérdésekkel kérjük keressék a szervezőt, a polyak.agnes@pmkik.hu e-mail címen.

Köszönjük szépen.